[su_box title=“SPECIJALNA PONUDA/SPECIAL OFFER“]

MIDAS AS MEDIA PARTNER OF EUROPEAN CAPITALS OF CULTURE[/su_box]

 

Heror Media Pont kao specijalizovana agencija koja se bavi razvojem medija na jezicima manjina Vam nudi pored pozicija za oglašavanje u print i on-line izdanjima manjinskih medija i mogućnosti, da za potrebe razvoja komunikacionih strategija Vaših brendova, budete deo događaja koje organizujemo.

 

Integrisanim kampanjama obuhvataju se javnosti mađarske, slovačke, rusinske, albanske i hrvatske manjinske zajednice, odnosno blizu 20% građana Srbije koji se izjašnjavaju kao pripadnici manjinskih zajednica i verni su konzumenti svojih manjinskih medija koji kategorično i svesno zaobilaze manire žute štampe i mogu se definisati kao pristojno medijsko okruženje.

 

Sagledavanjem trendova u industriji komunikacije, složićete se da je inovativnost ključ uspeha. Uključenjem potencijala medija na jezicima manjina u Vaše media planove sigurno obezbeđujete novi kvalitet koji Vašem brendu/brendovima pruža “novo čitanje”.

 

Duboko verujemo da naša zajednička delatnost – komunikacija – ima veliku odgovornost u razvoju društva u celini. Uključenjem medija na jezicima manjina u javni dijalog i njihovim aktivnim učešćem na tržištu, kreiramo vrednost koja naše društvo u celini čini boljim mestom za život.