MEDIA TALKS

MEDIA TALKS 2022

 

 

Kino-sala Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, Dr Zorana Đinđića 2

03. novembar 2022. u 15:00 časova

 

 

Šta je preduzetničko novinarstvo?
Heror Media Pont u saradnji sa Centrom za razvoj manjinskih i lokalnih medija i Filozofskim fakultetom u Novom Sadu organizuje prvi po redu projekat Media Talks.
Projekat Media Talks je ciklus od četiri predavanja sa konstruktivnim debatama koji će se održati tokom novembra u Kino-sali na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, Dr Zorana Đinđića 2. Otvaranje projekta je u četvrtak, 03. novembra 2022. u 15:00 časova sa predavanjem na temu: Preduzetničko novinarstvo.

 

Projekat će svečano otvoriti prodekan Filozofskog fakulteta u Novom Sadu za međunarodnu saradnju i nauku prof. dr Zoran Paunović.
Na temu Preduzetničkog novinarstva govoriće Vladimira Dorčova Valtnerova, osnivačica i glavna i odgovorna urednica onlajn portala Storyteller.rs i OEBS-ova ličnost godine za 2021. godinu.

 

„U prirodi medija jeste da inovativnost bude stalno prisutna. Ako nisi inovativan

medij, a inovacije mogu biti prisutne u sadržajima, komunikaciji, finansijskoj održivosti, kreiranju novih proizvoda i usluga, itd., onda ćeš teško opstati!“ – Vladimira Dorčova Valtnerova

 

Više o projektu i događaju možete videti na veb sajtu www.mediapont.org .

 

Svakog četvrtka u novembru će se održavati predavanja na sledeće teme:

Karikatura, Pal Lephaft, Srbija (10.11.)
Saradnja manjinskih i većinskih medija, Gvin Nisen, Danska (17.11.)
Manjinski mediji i javni servisi – Šta je sa javnim servisima, Marija Arnautović, Bosna i Hercegovina (24.11.)

 

Pokrovitelji događaja su Pokrajinski sekreterijat za kulturu, javno informisanje I odnose sa verskim zajednicama i Uprava za kulturu grada Novog Sada.